Av.Özdemir Özok Oyun Sokağı Açıldı.

5553

Çankaya Belediyesi’nin Balgat’ta Türkocağı Caddesi’nde yaptırdığı ve Türkiye Barolar Birliği’nin önceki Başkanı Av.Özdemir Özok’un adını verdiği “Oyun Sokağı” düzenlenen törenle açıldı.

Törene Çankaya Belediye Başkanı Sayın Bülent Tanık’ın yanı sıra, Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye çalışanları, mahalle sakinleri, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.V.Ahsen Coşar, Başkan Yardımcısı Av.Talay Şenol ile Başkan Danışmanı Av. Osman Uşşaklı katıldılar.

Çankaya Belediye Başkanı Sayın Bülent Tanık’ın açış konuşması ile başlayan törende yaptığı konuşmada Birlik Başkanı Coşar özetle: “Çankaya Belediye Başkanı Sayın Tanık’a ve O’nun şahsında belediye çalışanlarına çocuklara oyun oynayacakları bir sokak kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. İkinci teşekkürüm çocuklara tahsis edilen bu sokağa Birliğimizin unutulmaz başkanı, rahmetli Özok’un isminin verilmesi nedeniyledir. Düşünceleri ve yaptıklarıyla halen yaşayan Özok, sadece Türkiye Barolar Birliği ve avukatlar için değil, insan olarak, ağabey olarak, başkan olarak benim için de çok değerli ve örnek bir insandı. İyi bir yurtsever olmasının yanı sıra inanmış bir Atatürkçü, kendisini hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye adamış değerli bir aydındı. Bu vesile ile kendisini bir kez daha hasretle ve rahmetle yâd ediyor, bu vefalı uygulamasından dolayı Çankaya Belediyesi’nin değerli Başkanına ve O’nun şahsında Belediye çalışanlarına kurumum adına, şahsım adına en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.