Açılış

8246

TBB Başkanı Coşar, TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av.Sitare Sağsen ve Ankara Barosu önceki Başkan Yardımcısı Av.Salih Akgül ile birlikte Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu’nu ziyaret etti.

Coşar’ın ziyaret programı Gümüşhane’nin Torul ilçesi Adliye Binasında Türkiye Barolar Birliği tarafından yaptırılan “Avukat Odası”nın açılışı ile başladı. Coşar, “Avukat Odası”nın açılışını Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu önceki Başkanı Av.Ali Haydar Dereli ile birlikte yaptı.

Torul’dan Gümüşhane’ye giden Birlik Başkanı Coşar, Türkiye Barolar Birliği tarafından yaptırılan “Gümüşhane Avukat Evi”nin açılışına katıldı ve Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu üyesi avukatlarla sohbet etti. Açılışa Gümüşhane Milletvekili Dr.Kemalettin Aydın ile Trabzon Barosu Başkanı Av.Mehmet Şentürk’de katıldılar.

 

Birlik Başkanı Coşar, Gümüşhane Adliyesi’nde Türkiye Barolar Birliği tarafından yaptırılan Baro Başkanlık odası ile Avukat Odası’nın açılışına katıldıktan sonra Gümüşhane Başsavcısı Mehmet Arslantaş‘ı ziyaret ederek kendisine plaket sundu.

Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu tarafından düzenlenen 40.Yıl Plaket törenine katılan Birlik Başkanı Coşar, beraberindekiler ile birlikte  Gümüşhane Valisi Dr.Yusuf Mayda ile Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı Av.İsmail Taştan’a Türkiye Barolar Birliği’nin plaketlerini sundu ve yaptığı konuşmada Birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türkiye Barolar Birliği’nin Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu’na olan katkı ve desteğine teşekkür eden Baro Başkanı Av.İsmail Taştan, TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av.Sitare Sağsen ile Ankara Barosu önceki Başkan Yardımcısı Av.Salih Akgül’e teşekkür plaketi sundu.

 

19 Temmuz 2012 sabahı Kelkit İlçesini ziyaret eden Birlik Başkanı Coşar, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu önceki Başkanı Av.Ali Haydar Dereli ile birlikte Kelkit Adliye Sarayı’nda Türkiye Barolar Birliği tarafından yaptırılan “Avukat Odası”nın açılışını yaptı.

Kelkit’ten Bayburt’a geçen Birlik Başkanı Coşar, Türkiye Barolar Birliği tarafından Bayburt’ta yaptırılan ve Av.Vedat Ahsen Coşar ismi verilen Baro Hizmet Binasının açılışına katıldı. Birlik Başkanı Coşar, Bayburt Valisi Hasan İpek ve Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ile birlikte gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada özetle; “Hizmet Binasına kendi isminin verilmesinin kendisini çok duygulandırdığını, ama bir o kadar da rahatsız ettiğini, gerçekleştirilen hizmetin kendisinin değil Birlik Yönetim Kurulunun hizmeti olduğunu, hem bundan dolayı ve hem de hizmetlerin isim verilerek kişiselleştirilmesine ilke olarak karşı olduğunu” ifade etti.

Birlik Başkanı Coşar daha sonra beraberindeki arkadaşları ile birlikte Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan’ın ziyeret ederek kendisine plaket sundu.