TBB Ordu Barosu Avukat Evi Hizmete Girdi.

6085

Türkiye Barolar Birliği tarafından satın alınarak Ordu Barosu’na ve Avukatlara tahsis edilen TBB Ordu Barosu Avukat Evi 13 Ekim 2012 tarihinde düzenlenen törenle hizmete girdi.

 

 

Ordu Barosu Başkanı Av.Attila Önal yaptığı açış konuşmasında; Birlik Başkanımız Av.V.Ahsen Coşar’ın göreve gelmesinden sonra alınan devrim niteliğindeki karar ile Birliğin imkanları barolara tahsis edilmeye başlandı. Bu suretle bu güzel tesisin sahibi olduk. Birlik Başkanımız Sayın Coşar’a ve Birlik Yönetim Kurulumuza müteşekkiriz” dedi.

Birlik Başkanı Coşar ise yaptığı konuşmada özetle;

“Baroların hem hizmet aracı hem de bu şekilde sosyal binaları avukat evleri ile ilgili uygulaması kararı bir devrimdir.Bununda yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte hepimizin hizmet anlayışının bir sonucudur.Yönetim kurulu üyesi olan mesai arkadaşlarıma birlikte ürettiğimiz bu tür değerler için teşekkür etmek istiyorum.Burada teşekkür edilmesi gereken Av. Atilla Önal’dır.Bence bu bina onun eseridir.Biz sadece parasal yönden katkı yaptık.O bütün sevimliliği ile Ankara’ya gelmesi gitmesi kendimi yakarım demesiyle bu binayı aldı.Bunun için sevgili başkana hepimizin teşekkür etmesi gerekir.” dedi.

Üç kattan oluşan binada Başkan Odası, Yönetim Kurulu Toplantı Odası, Baro Kalemi, Baro Arşivi, kafeterya, lokanta ve konferans salonu bulunuyor.

Açılış töreni sonunda Birlik Başkanı Coşar, Ordu Barosu Başkanı Sayın Önal’a yaptığı hizmetler için teşekkür etti ve Türkiye Barolar Birliği’nin plaketini sundu.

Ordu Barosu Başkanı Sayın Önal, Birlik Başkanı Coşar ile Başkan Yardımcısı Talay Şenol ve Sayman Sitare Sağsen’e teşekkür plaketi sundu.