Uşak Barosu UYAP-UBAP Semineri

5183
Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen, “UYAP – UBAP”  konulu eğitim semineri 22 Şubat 2013 tarihinde  Uşak Baro'su ev sahipliğinde yapıldı.
 
UYAP, UBAP, Bilgi ve Teknoloji Güvenliği, Elektronik İmza Teknik Boyutu, UYAP Avukat Bilgi Sistemi, TBB E-imza,SYDF (Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu) Eğitimi Semineri,  TBB Başkanı Av.V.Ahsen Coşar, Sayman üye Av. Sitare Sağsen, Uşak Barosu Başkanı Av.Baki KANTAR'ın katılımı, TBB Başkan Danışmanı Av Özgür ERALP, SYDF Müdürü Dr. Cengiz YAVUZ,Muhasebe ve Mali İşler Müdürü Süleyman Geneci, UBAP Proje Yöneticisi Banu Terzi'nin sunumlarıyla 22.02.2013 tarihinde Uşak Barosu Adli Yardım ve CMUK bürosunda gerçekleştirildi.

İlgi ile izlenen programın bitiminde söz alan Birlik Başkanı Coşar özetle; “Gerek Türkiye’de, gerekse dünyada iletişim ve bilişim teknolojileri konusunda Türkiye Barolar Birliği ile yarışacak bir başka meslek kuruluşu olmadığını, özellikle son üç-dört yıl içerisinde bu alanda çok şeyler yapıldığını ve Türkiye Barolar Birliği’nin bir marka haline geldiğini” ifade etti.

Etkinlik TBB Başkanı Av.V.Ahsen Coşar ileUşak Barosu Başkanı Av.Baki Kantar’ın plaket takdimi ile sona erdi.