SAĞLIK OLSUN

50012

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ İLE ACIBADEM SAĞLIK GRUBU ARASINDA BÜYÜK İŞBİRLİĞİ

Avukatlar, Sisteme Kayıtlı Eş ve Çocukları ile
Stajyer Avukatlar Türkiye Barolar Birliği Tedavi Yardımları Kapsamında Acıbadem Hastanelerinde Ücretsiz* Tedavi Hizmeti Alabilecekler

Türkiye Barolar Birliği ve Acıbadem Sağlık Grubu arasında “Tedavi Hizmetleri Alım Sözleşmesi” Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Acıbadem Sağlık Grubu İcra Kurulu Üyesi, Genel Müdür Yardımcısı Tahsin Güney tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan TBB Başkanı Feyzioğlu, “Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu kapsamında meslektaşlarımıza sunduğumuz hizmet konusunda en önemli anlaşmalardan birini bugün gerçekleştirmiş olduk. Tabi dileriz bu anlaşma işlevsiz kalsın; hiçbir meslektaşımız hastalanmasın, hastanelere muhtaç olmasın. Ama ihtiyaç olduğunda da en iyi hastanelerde tedavi olmak her yurttaşımızın hakkı. Biz bunu Acıbadem Hastaneleri ile meslektaşlarımız için bu andan itibaren sağlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Anlaşma bir yandan yatarak tedavide kurum ödemesini getiriyor, diğer taraftan da ayakta tedavide meslektaşlarımıza avukat kimlik kartı göstermek suretiyle en uygun ücretler üzerinden ayakta tedavi olma imkânını sağlıyor. Ben huzurlarınızda çok değerli Acıbadem Hastanesi üst yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Acıbadem Sağlık Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Güney de, “Sayın Başkanıma, sayın üyelere ve çalışmanın bu aşamaya gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Adaletin tesisinde çok büyük katkısı olan on binlerce avukata sağlık hizmeti sunmak Acıbadem Sağlık Grubu için gerçekten onur verici. Uluslararası kalite standartların üstünde entegre sağlık hizmeti sunmayı hedefleyen grubumuz, hastaneleri, tıp merkezleri, üniversitesi, sigorta şirketi, laboratuvar hizmetleri, ambulans ve evde bakım hizmetleri ve diğer hizmetleri ile sadece ülkemizde değil bölgede de tercih edilen bir kurum olarak öne çıkmaktadır. Acıbadem Sağlık Grubu olarak sizlere hizmet sunmaktan gurur duyacağız. Hayırlı uğurlu olsun diyorum, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anlaşma kapsamında; avukatlar ve stajyer avukatlar TBB Yardım Fonu kapsamında olan yatarak tedavi ve onkoloji hastalıklarında ayaktan tedavilerde sağlık hizmetleri için tamamı Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu (SYDF) tarafından karşılanmak üzere herhangi bir ücret ödemeden özel koşullarda tedavi olabilecekler. Ayaktan tedavide de yine çok uygun indirim koşulları ile hasta ödemeli olarak hizmet alabilecekler.

Sisteme kayıt yaptırarak üye olan avukat eş ve çocukları da bu hizmetlerden aynı koşullarda yararlanabilecekler.

Anlaşma; tüm Türkiye’deki Acıbadem Hastaneleri (İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, Adana, Kayseri, Eskişehir, Bodrum) için geçerlidir.

* Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Yönetmeliği 1 ve 3 nolu yönergede tarif edilen istisnalar hariçtir.

Ayrıntılı bilgi için:
http://sydf.barobirlik.org.tr/