DENİZLİ BAROSU HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI

5987

Türkiye Barolar Birliği'nin katkılarıyla hayata geçirilen Denizli Barosu Hizmet Binası, 25 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete girdi.

Denizli Barosu Başkanı Av. Müjdat İlhan ve Baro Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen törene, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Başkan Yardımcısı Av. Berra Besler, TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Sabri Erdal Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sabri Çepik ve Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile çok sayıda baro başkanı, avukat ve Denizli Adliyesi'nde görev yapan yargı mensupları katıldı.

Törende konuşan TBB Başkanı Feyzioğlu, Denizli Barosu'nun hizmet binası ihtiyacının karşılanmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm avukatlara hayırlı olmasını diledi. Türkiye'nin en büyük sorunun "adalet" olduğuna dikkat çeken Feyzioğlu, "Türkiye'de mahkemeleri, tarafsız, bağımsız, güven verir, şeffaf hale getirmedikçe yapılan her soruşturma bizi kutuplaştırıyor" uyarısında bulundu. Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile ilgili kararını da eleştiren Feyzioğlu, Türkiye'nin 200 yıllık modernleşme ve çağdaşlaşma yolundan döndürülemeyeceğini söyledi.

Denizli Barosu Başkanı Av. Müjdat İlhan da yeni hizmet binasının yapımında başta Türkiye Barolar Birliği olmak üzere destek verenlere, tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Deniz Barosu'nun hizmet binasına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ancak ülkemizin büyük sıkıntılar yaşadığını, birbiri ardına üzücü haberler aldıklarını belirten İlhan, Türkiye Cumhuriyeti'nin bu zor ve kötü günlerin üstesinden geleceğini söyledi. İlhan, hizmet binasının öncelikle eğitim merkezi olacağını belirterek, "Bölgeye hitap eden bir eğitim merkezi olacak. Mesleki eğitimin yanında kültür ve sanatta da hizmet üreteceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Denizli Barosu yeni hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi.