Ziyaret

3134

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI
ESKİŞEHİR VALİSİNİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Afyonkarahisar'da 5 Eylül 2012'de meydana gelen mühimmat deposundaki patlamaya ilişkin  davanın ilk duruşmasını gözlemci sıfatıyla izlemek için gittiği Eskişehir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile Vali Güngör Azim Tuna’yı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i; TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kürşat Karacabey, TBB Disiplin Kurulu Üyesi Av. Özkan Bulgu, Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza Öztekin ve Bursa Barosu Başkanı Av. Ekrem Demiröz ile birlikte makamında ziyaret eden Feyzioğlu, Türkiye’de son zamanlarda yaşanan hukuk dışı olayların ülke demokrasisine zarar verdiğini söyledi. Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği yönetimi olarak hukuka saygılı ve hukuk kuralları içerisinde, demokratik bir Türkiye için çalışacaklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de Türkiye’de hukuk mücadelesinin yapıldığı bir dönemde, bilim insanı Ceza Hukuku profesörü Metin Feyzioğlu ile ekibinin Türkiye Barolar Birliği yönetimine seçilmesinin sevindirici ve ümit verici olduğunu belirtti. Başkan Büyükerşen “Türkiye Barolar Birliği’nin, Türkiye’de demokrasi ve hukukun yeniden tesisi için önemli bir yeri ve rolü olduğuna inanıyorum. Sayın Metin Feyzioğlu’na ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı Eskişehir Kültür Başkenti Ajansı’nda ziyaret etti. Feyzioğlu, Çanakkale Valiliğinden Eskişehir'e atanan Güngör'e "hayırlı olsun" demek istediklerini belirtirken, Vali Güngör de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TBB'nin yeni oluşturulan yönetiminin hayırlı olması dileğinde bulundu.