E-Tahsilat Sistemi | Cepten Tahsilat

264349

E-Tahsilat Sistemi

Müvekkillerinizden ya da dosyalarınızın taraflarından tahsilatlarınızı Kredi Kartı ile ister tek çekim, ister taksitle yapabilirsiniz. TURK Elektronik Para ve ödeme Sistemleri alt yapısı kullanarak 6 kredi kartı markası ile (World, Bonus, Axess, Paraf, Maximum, CardFinans) tek seferde, yada taksitli ödemeler kabul edebilirsiniz.

Tahsil edilen tutarlar, sizin belirleyeceğiniz kriterlere göre BaroKart hesabınıza anında transfer edilecektir. BaroKart hesabınıza aktarılan bu tutar ile UYAP üzerinde ödeme yapabilir, size sağlanan Akaryakıt, tekstil ve sürekli artan üye işyeri anlaşmaları ile indirimli alış-verişler yapabilir ya da talep edeceğiniz tutar için talimat vererek, dilediğiniz banka hesabınıza transfer yaptırabilirsiniz.

Elektronik Tahsilat Sistemi ile web siteniz üzerinden, isterseniz sizin kurumsal renklerinize göre hazırlanacak sayfa ile tahsilat yapabilirsiniz. IOS ve Android işletim sistemli akıllı cep telefonunuz ile her an her yerden (Haciz mahallinde, müvekkil işyerinde, Adliyede vs.) kredi kartı ile tahsilat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.çoklu dil seçeneği ile yurt dışında bulunan kişilerden kendi dilleri ile ödeme yapabilmelerini sağlayabileceksiniz.

www.barokart.com.tr
üzerinden giriş yaparak "e-tahsilat" kısmından bu hizmeti kolayca aktifleştirebilirsiniz.
(Resimli anlatım için tıklayınız)

E-TAHSİLAT ANDROİD UYGULAMASINI
İNDİRMEK İçİN TIKLAYINIZ

E-TAHSİLAT IOS UYGULAMASINI
İNDİRMEK İçİN TIKLAYINIZ

Barokart'a özel E-Tahsilat sistemi ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve tek/taksitli çekimlerde komisyon oranlarını öğrenebilmek için https://barokart.com.tr/e-tahsilat.aspx adresinde yer alan başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Başvurunuz sonrası satış uzmanı tarafından, tarafınıza bilgi vermek üzere arama gerçekleştirilecektir.

Barokart çağrı Merkezi : 0850 221 0 500