“Etkili İletişim – Savunmada Hitabet ve Beden Dili” Konulu Özel Eğitim Semineri Ankara’da Verildi

1569

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Etkili İletişim – Savunmada Hitabet ve Beden Dili” konulu özel eğitim programı, 7 Eylül 2023 tarihinde, Ankara’da gerçekleştirildi.

Seminerin açılışında konuşan TBB Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Koordinatörü Av. Ercan Demir, TBB Eğitim Merkezi tarafından avukatların bilgi birikimlerinin ve mesleki faaliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla 81 ilde baroların tamamına yönelik yüz yüze eğitimler ile TBB’de online ve yüz yüze özel eğitim programları düzenlendiğini söyleyerek, bir dönemde verilen toplam eğitim sayısının 400’ün altına düşmediğini söyledi.

Avukatlık mesleğinin icrasına yönelik eğitim çalışmalarının yalnızca teorik ve hukuki bilgiyle sınırlı olmadığını hatırlatan Demir, “Zira avukatlık mesleği hukuki, entelektüel birikimimizi, savunmada etkili bir şekilde sunmakla da ilgilidir. O nedenle bugün özel eğitim çalışmalarımızın bir parçası olarak bugünkü ‘Etkili İletişim-Savunmada Hitabet ve Beden Dili’ konulu eğitim çalışmasını düzenledik” dedi.

Av. Fulin Arıkan tarafından verilen eğitime TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Bayram da katıldı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle