AV. TUĞÇE ÇETİN’E HAKİM KÜRSÜSÜNDEN YÖNELEN TACİZE KARŞI TBB AVUKAT HAKLARI MERKEZİ OLARAK EN ETKİN MÜCADELEYİ YÜRÜTECEĞİMİZİ MESLEKİ KAMUOYUMUZA DUYURURUZ

3821

Bugün (29/05/2019) İstanbul Anadolu 2. İş Mahkemesinde gerçekleşen ve meslektaşımız Av. Tuğçe çetin’e karşı hakim kürsüsünden yönelen taciz öğrenildiği ilk anda TBB Avukat Hakları Merkezi Genel Sekreteri Av. Ramazan çakmakcı olaya derhal müdahil olmuş zabtın içeriği ve olayın gerçekliği zabıtta ismi geçen avukat meslektaşlardan doğrulanmış ve konu etkin mücadele başlatılması için TBB Avukat Hakları Merkezi Başkanı ve TBB Yönetim Kurulu üyesi Av. Gültekin Uzunalioğlu ile TBB AHM Yürütme Kurulu üyelerine aktarılmıştır.

TBB AHM olarak meslektaşımız Av. Tuğçe çetin’in yanında olduğumuz ve kendisine yönelen tacizin hukuk karşısında gerekli yaptırımı alması için gerekli her türlü mücadeleyi yürüteceğimiz iletilmiştir.

Konu acil başlığı ile gündemimizde olup meslektaşımız Av. Tuğçe çetin’e hakim kürsüsünden yönelen tacize karşı TBB Avukat Hakları Merkezi’nin etkin mücadele yürüterek konunun sonuna kadar takipçisi olacağını ve meslektaşımız şahsında tüm kadın avukatlara yönelen bu hukuk dışı yaklaşımı kabul etmediğimizi mesleki kamuoyumuzun bilgisine sunarız.

TBB Avukat Hakları Merkezi