ANTALYA'DA POLİS SALDIRISINA UĞRAYAN AVUKAT AHMED BUĞRA ÇELİK YALNIZ DEĞİLDİR. İŞKENCECİ POLİSLER MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMELİDİR.

2807
Ankara Barosuna kayıtlı avukat meslektaşımız Av. Ahmed Buğra çelik'in Antalya'da polisler tarafından işkenceye uğradığını Av. Levent Demir'in sosyal medyada yayınladığı polis ifade tutanağından öğrenen merkezimiz genel sekreteri Av. Ramazan çakmakcı konuyu derhal merkezimiz gündemine taşımıştır. 

Merkezimiz Başkanı ve TBB Yönetim Kurulu üyesi Av. Gültekin Uzunalioğlu saldırı ve işkenceye uğrayan meslektaşımızla derhal irtibata geçerek TBB nin ve TBB  Avukat Hakları Merkezinin kendisinin yanında olduğunu ve tüm hukuksal süreçlerde etkin olarak yeralacağını ifade etmiştir. 

Konuyu sosyal medyada paylaşan ve avukat kamuoyundan destek talep eden Av. Levent Demir ile de görüşen Av. Gültekin Uzunalioğlu konu hakkında kendisinden de detaylı bilgileri almıştır. 

TBB Avukat Hakları Merkezi olarak Ankara  Barosuna kayıtlı Av. Ahmed Buğra çelik'in yalnız olmadığını, kendisine işkence uygulayan polislerin meslekten ihraç edilmeleri ve en ağır cezaları almaları için gerekli tüm hukuksal sürecin takipçisi olacağını mesleki kamuoyumuza duyururuz. 

TBB Avukat Hakları Merkezi