TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TAHKİM MERKEZİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

3708

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Tahkim Merkezi Yürütme Kurulu, yeni dönemin ilk toplantısını Koordinatör Yönetim Kurulu üyesi Av. Gökhan Bozkurt’un katılımıyla, çevrimiçi imkanları da kullanılarak 11 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirdi.

Gaziantep Barosu binasında gerçekleştirilen ve görev dağılımının yapıldığı toplantı sonucunda; Yürütme Kurulu Başkanı olarak Av. Mehmet Rıfat Bacanlı, Başkan Yardımcıları olarak Av. Pınar Gürsel Yıldıran ve Av. Hüseyin Geçilmez, Genel Sekreter olarak Av. Hasan Hüseyin Alparslan olarak belirlendi.

Toplantıya Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi özdemir, Adıyaman Barosu Başkanı Av. Bilal Doğan’ın yanı sıra Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran ve Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız çevrimiçi olarak katıldılar.

Yeni kurallar ile tahkime elverişli tüm sözleşmelere bağlı olarak oluşabilecek milli ve milletlerarası ihtilafların hızlı, kolay ve etkin bir yargılama ile çevrimiçi yollar vasıtasıyla da çözülmesi mümkün hale geldi.

TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, toplantının ardından Tahkim Merkezi’nin yeni Yürütme Kurulu’na başarı dileklerini ileterek, meslektaşlarımızın yapacakları vekalet ücret sözleşmeleri ve vekil olarak hazırlayacakları tüm ticari sözleşmelere, TBB Tahkim Merkezi şartını eklemelerini önerdi.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle