“3,5 AYDA, 114 MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLEDİK”

1227

Bartın Barosu’nu ziyaret eden TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, TÜRKİYE Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Aile Hukuku Uygulamaları” konulu meslek içi eğitim seminerine katıldı. Burada eğitime katılan meslektaşları selamlayan Sağkan, Bartın Barosu Başkanı Av. Ferhat Parlatır ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Baro personellerine, ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.

Göreve başlayalı yaklaşık 3,5 ay olduğunu söyleyen Birlik Başkanı, “Bu süreç içerisinde farklı barolarımızın ev sahipliğinde 114 meslek içi eğitim programı gerçekleştirdik. 11.856 meslektaşımız bu nitelikli eğitim programlarından faydalandı.

Görevimizin sonuna kadar, barolarımızın ve meslektaşlarımızın istedikleri konu başlıkları altında, uzman hukukçular, akademisyenler ve diğer meslek gruplarıyla bu eğitimleri sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HİZMET BİNASI MüJDESİ

Seminere eğitmen olarak katılan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı ömer Uğur Gençcan’a TÜRKİYE Barolar Birliği Eğitim Merkezi’nin hemen hemen bütün illerde düzenlediği eğitimlere katılımından dolayı teşekkür eden Sağkan, konuşmasını bir müjdeyle noktaladı. Sağkan, “Yakın zamanda Bartın Baromuzun artık kendisine ait bir hizmet binasında, kendi salonlarında bu eğitimleri gerçekleştirebileceğinin müjdesini vermekten onur duyuyorum” dedi.

BARTIN CUMHURİYET BAŞSAVCISI VE ADALET KOMİSYONU BAŞKANI’NA ZİYARET

TBB Başkanı Sağkan Bartın’da, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak ile Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan’ı da makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle