KURUCU BAŞKANIMIZ, AV. PROF. DR. FARUK EREM'İ KABRİ BAŞINDA ÖZLEM VE SAYGIYLA ANDIK

1362

TÜRKİYE Barolar Birliği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Avukat Faruk Erem’i, vefatının 24'üncü yılında kabri başında özlem ve saygıyla andık.

Anma törenine TÜRKİYE Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Sibel Suiçmez, Yönetim Kurulu üyesi Av. Abdülbaki çelebi, Denetleme Kurulu üyeleri Av. Haluk Murat Poyraz ve Av. ünal Keskin, TüRAVAK Başkanı Av. Enver Han, Ankara Barosu Başkanı Av. Mustafa Köroğlu, Başkan Yardımcısı Av. Seval Yıldırım, Faruk Erem’in eşi Nevin Erem ve yakınları katıldı.

Törende bir konuşma yapan TBB Başkan Yardımcısı Av. Sibel Suiçmez, “TÜRKİYE Barolar Birliği’nde büyük emekleri olan, savunmanın bağımsızlığı mücadelesinin sembol ismi; İnsan haklarını her şeyin önüne koyan, duayeni olduğu ceza hukukunda hümanist doktrinin savunucusu, hocaların hocası Faruk Erem’in Kurucu Başkanımız olması bize onur veriyor” dedi.

Erem’in her zaman demokrasiyi, özgürlükleri ve etik değerleri savunduğunu söyleyen Suiçmez, “Değerli başkanımızı rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyoruz. Onun; ‘Suçluyu kazıyın, altından insan çıkacaktır’ sözleri yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle