TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 2024 AVUKAT SPOR OYUNLARI ANTALYA'DA BAŞLADI

1964

Türkiye Barolar Birliği (TBB) tarafından düzenlenen 2024 yılı Avukat Spor Oyunları Antalya'da başladı.

16-24 Nisan tarihlerini kapsayan Avukat Spor Oyunları'nın açılışını TBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Spor Komisyonu Koordinatörü Av. Nizam Dilek yaptı.

Futbol, basketbol, voleybol, tenis ve masa tenisi dallarında 52 takım ve 20 bireysel sporcu olmak üzere yaklaşık 1000 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın Antalya Daima Biz Otel'de yapılan açılışında konuşan Av. Nizam Dilek şunları söyledi:

"2019 yılından sonra araya pandemi ve deprem felaketlerinin girmesinden dolayı bu yıl yapmaya imkan bulduğumuz spor oyunlarının düzenlenmesinde emeği geçen Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Av. R. Erinç Sağkan’a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Spor Komisyonu Yürütme Kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunarak sözlerime başlamak istiyorum.

Avukat yaşamıyla, davranışlarıyla topluma örnek olan kişidir. Mutlak başarı yerine; sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğu hissini yayarak her kesime örnek olabilecek bir turnuvayı düzenleyeceğimize inanıyorum. Fair Play ruhundan uzaklaşmayarak yapacağız maçlar ileriki yaşamımızda bizlere güzel anılar ve dostluklar bırakacaktır. Bugün ülkemizin her bölgesinden takımlarımızın ve sporcularımızın burada mücadele edecek olmasından dolayı barolarımız ve avukatlarımız arasında güzel bir kaynaşmayı da ortaya koyabileceğiz. Sporcu sağlığını tehdit edecek davranışlardan uzaklaşarak yapacağımız maçların keyifle biteceğine inancım sonsuzdur. Bu itibarla katılan tüm takımlarımıza ve sporcularımıza teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim.”

TBB Spor Komisyonu Sözcüsü Av. Cenk Soyer de turnuva ve fikstür hakkında takım ve Sporcuları bilgilendirdi.

Turnuva, futbol maçlarının başlangıç düdüğünün çalınmasıyla başladı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle