Alım Duyurusu

5964
Bu ilanın son teklif süresi geçmiştir.
24, 25 ve 26 Mayıs 2013 tarihlerinde TBB Litai Hotel’ de yapılacak olan Genel Kurul için fiyat teklifi alınacaktır.

İşin kapsamı yaklaşık 900 kişiden oluşan TBB misafirlerinin yarısının katılacağı genel kurul için Lİtai Hotelde bulunan salonlarımızın Genel Kurul Görüşmelerine hazırlanması, misafirlerin karşılanarak otellere transferi ve yerleştirilmesi, yaklaşık 450 kişilik bir gün süreli Beypazarı ve Ankara gezi turu düzenlenmesi ve misafirlerin geri dönüşlerinin organize edilmesinden oluşmaktadır.

Havaalanı, AŞTİ ve Gar – otel & otel – havaalanı, AŞTİ transferleri yapılacaktır.
Konaklama yapılacak muhtelif otellerde 3 gün süre ile birer personel istihdam edilecektir.

Araçlar en az 2010 model klimalı, temiz ve bakımlı, güvenlik donanımlarına sahip, Şoförler takım elbiseli ve düzgün donanımlı olacaktır.

    
Genel Kurula katılacak misafirlerin beraberindeki misafirler için 25 Mayıs 2013 tarihinde iki adet gezi programı planlanmaktadır. Her Otobüste bir kokartlı rehber bulunacak olup gezi süresince gerekli bilgileri misafirlere aktaracaktır.

Beypazarı Tur Programı


Sabah saat 09:00’da konaklanılan otellerin önünden Beypazarı’na hareket.

Akşam saatlerinde Ankara’ya varış ve gezinin sonu.

Ankara Tur Programı

Sabah saat 09:30’da konaklanılan otellerin önünden hareket. Anıtkabir/Müze ve yapılan programdan sonra Panoramik şehir turu gezinin sonu.  

26 Mayıs 2013 TBB Litai Hotel’ de yapılacak olan Genel Kurul sonrası yaklaşık 900 kişiden oluşan TBB misafirleri nin Otellerinden alınarak  Havaalanı- AŞTİ ve Gar’ a transfer edilmesi ile Organizasyonun sonuçlandırılması.

Tekliflerin Muhasebe ve Mali İşler Müdürlüğüne 29.04.2013 – 03.05.2013 tarihleri arasında  teslim edilmesi gerekmektedir.