Alım Duyurusu

1248
Bu ilanın son teklif süresi geçmiştir.

Türkiye Barolar Birliği Hizmet Binası Çevresi, fidan dikimi yapılmış, çimlendirilmiş alanların bitkisel bakım, onarım ve idamesi ile yine aynı alanda bahçe sulama sisteminin bakım ve onarımı ihale edilecektir.

İlgilenenlerin 08.09.2010 saat 17:00'e kadar tekliflerini
TBB Mali İşler Müdürlüğü'ne sunmaları rica olunur.

Gelen talepler üzerine süre 13.09.2010 saat 13:00'e kadar uzatılmıştır.

Gelen talepler üzerine süre 15.09.2010 saat 17:00'e kadar uzatılmıştır.

 

BİTKİSEL VE SULAMA BAKIM HİZMETLERİ İHALESİ

Oğuzlar Mahallesi 1366.Sokak No:3 Balgat /ANKARA adresindeki, Türkiye Barolar Birliği Hizmet Binası Çevresi, fidan dikimi yapılmış, çimlendirilmiş alanların bitkisel bakım, onarım ve idamesi ile yine aynı alanda bahçe sulama sisteminin bakım ve onarımı ihale edilecektir.

ALANIN GENEL ÖZELLİKLERİ:

Yapısal ve Bitkisel Uygulaması daha önceden tamamlanan alanın büyüklüğü 6.000m2’dir. Bu miktarın bir kısmı çim alan, bir kısmı ise çalı ve yer örtücülerle kaplı alandır. Söz konusu alanda çim alan için sprinkle sulama, çalı ve yer örtücülerle kaplı alan için ise damlama sulama sistemi yer almaktadır.

Söz konusu alandaki bitkisel doku ve sulama sistemi için 1 yıllık süre ile bakım işi ihale edilecektir. İhaleye katılım için gereken koşullar aşağıdaki gibidir.

  • Söz konusu bakım işi ile ilgili hazırlanan özel ve teknik şartnameler ekte sunulmuştur.
  • Alanda normal şartlarda sürekli olarak 2 adet bahçıvan bulundurulması zorunlu olup, bu sayı belirli dönemlerde işin yoğunluğuna göre arttırılacaktır. Bu personelin bahçıvanlık belgesi idareye sunulacaktır. Ayrıca idare ile ilgili koordinasyonu sağlayacak, idare sorumlusu ile haftalık iş programlarını hazırlayacak, sulama sistemi ile ilgili bakım ve onarımı gerçekleştirecek bilgi ve deneyimde 1 adet peyzaj mimarını bünyesinde bulundurmak zorundadır.
  • Yüklenici firmadan banka teminat mektubu istenecektir.
  • Çalışma alanını görmek isteyen firmalar her gün 09.00-18.00 saatleri arasında Peyzaj Mimarı Gülbin Gümüş eşliğinde alanı görebileceklerdir.
  • Firmalar başvuru esnasında daha önce yaptıkları işleri gösteren referans dosyasında haiz tanıtım dosyasını idareye sunmalıdırlar.
  • 08.09.2010 saat 17.00’a kadar başvuru yapılabilecektir.

Bilgi İçin Başvurulacak Kişiler
Gülbin GÜMÜŞ : 292 59 00 – 58 40
Serkan AVŞAR : 292 59 00 – 58 40