Alım Duyurusu

1992
Bu ilanın son teklif süresi geçmiştir.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİ

DIŞ CEPHE CAM VE KOMPOZİT PANEL KAPLAMALARI TEMİZLİĞİNİN YAPILMASI İŞİ İHALESİ

Türkiye Barolar Birliğine ait ANKARA ili, Çankaya ilçesi, Oğuzlar Mahallesi, 1366.Sokak No:3 Balgat adresindeki, Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri Dış Cephe Cam ve Kompozit Panel Kaplamaları Temizliğinin yapılması işi  ihale edilecektir.

İlgilenenlerin 05.11.2010 saat 13:00'e kadar tekliflerini TBB Mali İşler Müdürlüğü'ne sunmaları rica olunur. 

GENEL ÖZELLİKLERİ:
Söz konusu iş ile ilgili olarak, yaklaşık 6.000m2 olan temizlik yapılması gereken alanda maksimum yüksekliğimiz 26mt’dir. Temizlik yapılması gereken alandaki mimari zorunluluklar nedeni ile üst katlardaki cam yüzeylerin temizliği yola kurulacak vinç ile sağlanmalıdır. Verilecek tekliflerde bu husus dikkate alınmalıdır.
İhaleye katılım için gereken koşullar aşağıdaki gibidir.

  • Söz konusu İş ile ilgili hazırlanan sözleşme ve teknik şartname ekte sunulmuştur.
  • İhaleye giren istekliler, işin yapımı sırasında ihale dokümanı içerisinde bulunan kullanılacak malzemelerin türü, uygulama şekli ve malzemelere ait marka listesini tekliflerinde sunacaklardır.
  • Çalışma alanını görmek isteyen firmalar randevu alarak her gün 09.00-18.00 saatleri arasında Emin Gülger eşliğinde alanı görebileceklerdir.
  • Firmalar başvuru esnasında daha önce yaptıkları işleri gösteren referans dosyasında haiz tanıtım dosyasını idareye sunmalıdırlar.
  • Türkiye Barolar Birliği Devlet İhale Yasası’na tabi değildir.

 

EKLER: