Alım Duyurusu

2503
Bu ilanın son teklif süresi geçmiştir.

TBB SYDF LİTAİ HOTEL & SPA İKTİSADİ İŞLETMESİNİN BÜNYESİNDE BULUNAN D BLOK ÇOK AMAÇLI SALONLAR DEKORASYON İŞLERİNİN YAPILMASI İŞİ İHALESİ

Türkiye Barolar Birliğine ait ANKARA ili, Çankaya ilçesi, Oğuzlar Mahallesi 1366.Sokak No:3 Balgat adresindeki Litai Hotel’de yapılacak olan kırım ve söküm, tamir tadilat ve giydirme işlerinin yapılması işi ihale edilecektir.

İlgilenen firmaların en geç 05 Ocak 2011 tarihi 13:00 e kadar tekliflerini TBB Mali işler müdürlüğüne teslim etmeleri rica olunur.

Az sayıda teklif geldiğinden süre 12 Ocak 2011 saat: 13:00'e kadar uzatılmıştır.

ALANIN GENEL ÖZELLİKLERİ:

Türkiye Barolar Birliği Hotel Litai Bloğunda yeni ihtiyaçları karşılamak üzere yukarıda sıralanan işlerin yapılması amacıyla söz konusu iş ile ilgili ihale düzenlenecektir.
İhaleye katılım için gereken koşullar aşağıdaki gibidir.

  • Söz konusu İş ile ilgili hazırlanan sözleşme ve teknik şartname ekte sunulmuştur.
  • Alanda normal şartlarda her gün düzenli olarak 1 adet teknik eleman(İnşaat Mühendisi) bulunmak zorundadır.
  •  Yüklenici firmadan banka teminat mektubu veya nakdi teminat istenecektir.
  • Çalışma alanını görmek isteyen firmalar randevu alarak her gün 09.00-18.00 saatleri arasında Adil Onar veya Yavuz Öztok eşliğinde alanı görebileceklerdir.
  • Firmalar başvuru esnasında daha önce yaptıkları işleri gösteren referans dosyasında haiz tanıtım dosyasını idareye sunmalıdırlar.
  • İnşaat aşamasına başlamadan önce proje çalışmaları, 3 boyutlu sunumlar yapılarak idare onayından sonra imalata başlanacaktır.
  • Türkiye Barolar Birliği Devlet İhale Yasası’na tabi değildir.

 

Bilgi İçin Başvurulacak Kişiler
Adil Onar:               292 59 00 – 58 38
Yavuz Öztok:         292 59 00 – 58 42

EKLER: