Alım Duyurusu

239
Bu ilanın son teklif süresi geçmiştir.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'nin (UNHCR) iş birliği ile yürütülen “Türkiye’de Uluslararası Koruma Başvuru ve Statü Sahipleri ile Geçici Koruma Altındaki Kişilerin Adalete Erişimlerinin Desteklenmesi Projesi” kapsamında Türkiye Barolar Birliği, UNHCR logoları ve proje adının (ihaleyi kazanan şirkete iletilecektir) basılı olduğu, ekte adetleri ve  özellikleri belirtilen kırtasiye promosyon ürünlerinin satın alımı yapılacaktır. Ekte özellikleri belirtilmiş olan satın alım için tekliflerin 17.11.2023 tarihi, saat 16.00'a kadar kapalı zarf yoluyla Türkiye Barolar Birliği Uluslararası İlişkiler Merkezi, Barış Manço Caddesi Av. Özdemir Özok Sok. No:8 Balgat-ANKARA adresine ya da e-posta yoluyla utba@barobirlik.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Eki görüntülemek için tıklayınız


SORU - CEVAP


Soru

Not defterinin kapak ve iç kağıt özellikleri/gramajları nedir?

Cevap

Not defterleri için minimum taleplerimiz;

  • yapraklar için 1. hamur kağıda 80 gram,
  • kapak için mukavva sıvama (4 renk)’tir.

Spiralli defter talep etmekteyiz. Ön ve arka kapaklara proje adının ve iki kurumun amblemlerinin renkli baskıları yapılacaktır.

Soru:

Talep edilen tükenmez kalemlerin görselleri bulunmakta mıdır?

Cevap:

Metal gövdeli tükenmez kalem, orta kalitenin altında olmayacak, üzerinde proje adının ve iki kurumun amblemlerinin baskılarının yapılacağı kalemlerdir.

İhale evraklarındaki görsel temsilidir.