Amerikan Şirketler Derneği

20686
Sayın Meslektaşımız,

Amerikan Şirketler Derneği (AmCham Türkiye/ABFT), 17 Haziran Salı günü saat 09.30-12.00 arasında Ankara TOBB Konferans Salonu’nda “Türkiye’de Fikri Mülkiyet Hakları ve Yatırım Ortamı” konulu bir panel gerçekleştirecektir.

Panelde, ABFT Fikri Mülkiyet Hakları komitesi çalışmaları kapsamında, fikri mülkiyet haklarının Türkiye yatırım ortamına etkisi görüşülecektir. Panelin oturum başkanlığını Türk Patent Enstitüsü Kurucu Başkanı Uğur Yalçıner yapacak olup, Türk Patent Enstitüsü Patent Daire Başkanı Salih Bektaş, ABFT Yönetim Kurulu Üyesi ve Baker & McKenzie Yönetici Ortağı Daniel R. Matthews, AIPPI Türkiye Başkanı Nazlı Korkut, Galatasaray Üniversitesi Ticaret Hukuku Profesörü Hamdi Yasaman ve İstanbul 4. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi Hakimi Uğur Çolak panelist olarak katılacaklardır. Etkinlik taslak programını ekte bilgilerinize sunarız.

Etkinliğimize kayıt ücretsiz olup, panel sırasında simultane tercüme sağlanacaktır.

Katılmak istemeniz halinde ekteki kayıt formunu doldurarak info@amchamturkey.org adresine göndermenizi önemle rica ederiz.  Sorularınız için bizlere 212- 243 35 11 numaralı telefonumuzdan veya info@amchamturkey.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

AmCham Türkiye/ABFT