BATMAN BAROSU HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILDI

5104

Batman Barosu Hizmet Binası temel atma töreni 30 Eylül 2014 tarihinde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Gülcihan Türe ve Av. Eyyüp Sabri Çepik ile Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken’in katılımıyla yapıldı.

Açılışa, Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Ali Fuat Bucak, Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Tahir Elçi, Muş Barosu Başkanı Av. Feridun Taş, Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir, Batman Başsavcısı Kasım Tüten, Batman Adalet Komisyonu Başkanı Murat İlhan ve çok sayıda avukat katıldı.

Törende konuşan Batman Barosu Başkanı Av. Ahmet Sevim, “Bugün, yıllardır bizim ve meslektaşlarımızın hayali olan bağımsız bir baro binasının ilk harcını dökecek olmanın sevinci, mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, “Böyle bir tesisi Batman Barosu’na kazandırıyor olmak, bizler için ve özelde benim için bir hayaldi. Bunu böyle bir günde gerçekleştirmek mutluluk vericidir” şeklinde konuştu.