Birlik Başkanı Av. Erinç Sağkan, Sakarya Barosu’nun 67. Kuruluş Yıldönümü Törenine katıldı, meslekte 25. yılını dolduran avukatlara plaket verdi

1323

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Erinç Sağkan, Sakarya Barosu’nun 67. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız’ı, Yönetim Kurulu üyelerini, TBB Delegelerini ve avukatları kutlayan Sağkan, burada yaptığı konuşmaya, “Bizler evden çıktığımız, ofisten çıktığımız, dışarıya adım attığımız ilk andan itibaren hak savunuculuğu yapan bir mesleğin üyeleriyiz” sözleriyle başladı.

Bu zor meslek grubunun, yaşanan zorlukları paylaştıkları çatıları olan baroların da TÜRKİYE tarihinde yerlerini aldıklarını kaydeden Sağkan, 67 yıllık baro ömrünün uzun yıllara tekabül ettiğini, baronun, bu 67 yılda binlerce insanın hayatına dokunan avukatların örgütü olmasının büyük önem taşıdığını ifade etti. Sağkan, sözlerini, “Ben bu sebeple başta çok kıymetli baro başkanımız olmak üzere Sakarya Barosu’na bağlı olarak bu mesleği sürdüren, vatandaşın derdini dert edinen tüm meslektaşlarıma her şeyden önce bir vatandaş olarak şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki doğdunuz, iyi ki hep birlikteyiz. Kutlu olsun” diye noktaladı.

Birlik Başkanı daha sonra meslekte 25. yılını dolduran avukatlara plaket takdim etti.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle