BİRLİK BAŞKANI SAĞKAN ADIYAMAN DEPREM KOORDİNASYON MERKEZİ'NDE MESLEKTAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

1345

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, depremin ilk gününden itibaren başladığı deprem bölgesindeki saha çalışmalarına devam ediyor.

Sağkan, TBB Yönetim Kurulu üyesi Av. Ali Bayram ile birlikte Adıyaman Deprem Koordinasyon Merkezi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Burada Adıyaman Baro Başkanı Av. Bilal Doğan ve gönüllü meslektaşlarla bir araya gelen Sağkan, depremden zarar gören avukatlara ve yurttaşlara yönelik yardım faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Sağkan, Deprem Koordinasyon Merkezi’nin ardından Adıyaman Barosu Hukuki Destek Bürosu’nu da ziyaret ederek, yaşanan kayıpların sorumlularının cezalandırılmasına yönelik başlatılan delil toplama, yurttaşlara hukuksal destek gibi yürütülen faaliyetler hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Birlik Başkanı Sağkan, Adıyaman’da Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Soner Sağıroğlu ile görevlendirilen diğer Başsavcı ve Başsavcı Vekilleri ile hukuki sürece ilişkin bir görüşme gerçekleştirdi; başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle