BİRLİK BAŞKANI SAĞKAN, BİLECİK BAROSU’NUN YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

3041

TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Bilecik Barosu’nun yeni hizmet binasının açılış töreni için Bilecik’teydi. Bilecik Barosu Başkanı Av. Halime Karaman ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sağkan açılış töreni öncesinde, sırasıyla Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun ve Adalet Komisyonu Başkanı Sümeyye Kocaman’a ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaretlerde Sağkan’a Baro Başkanı Kahraman ve Başkan Yardımcısı Av. Sema Arıkan da eşlik etti.

Daha sonra Balıkesir Barosu Başkanı Av. Erol Kayabay, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Tokat Barosu Başkanı Av. Melih Yardımcı ve Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız’ın da katıldığı Bilecik Barosu’nun yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşan Sağkan, açılışı yapılan yeni hizmet binasının sadece taştan ve çimentodan ibaret olmadığını aynı zamanda bir ruhu olduğunu belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu binanın da kendine özgü bir ruhu var ve bu ruh TÜRKİYE’de hukukun üstünlüğünün içselleştirilmesinde ve yargının asli kurucu unsuru olan savunmanın gerçekten vatandaşın hayatına dokunmasında çok etkili bir unsuru olacak. İşte bu sebeple bugünkü açılış sadece bir bina açılışı değil aslında yargının gerçekten bu ülkede vatandaşlarımıza güven vermesi için en önemli unsur olan savunmanın güçlenmesinin bir parçasıdır.”
Bilecik Barosu Başkanı Av. Halime Kahraman da konuşmasında, yeni hizmet binasını Baro’ya kazandıran, yapımında emeği geçen TBB’nin önceki ve mevcut yönetimine ve Birlik Başkanı Sağkan’a teşekkür etti.


Bilecik Barosu’nun yeni binasının açılışıyla birlikte, 130 kişilik konferans salonu, baro hizmet birimleri, başkanlık makamı, toplantı salonu, duruşma salonu ve arşivin yanı sıra avukatların birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar ve kafeterya da hizmete girmiş oldu.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle