Bitki Temini ve Dikimi

4126
Bu ilanın son teklif süresi geçmiştir.

TBB SYDF LİTAİ HOTEL & SPA İKTİSADİ İŞLETMESİNİN BÜNYESİNDE BULUNAN HAVUZ MAHALLİ VE D BLOK ÇEVRESİ BİTKİ TEMİNİ VE DİKİMİNİN YAPILMASI İŞİ

Türkiye Barolar Birliğine ait ANKARA ili, Çankaya ilçesi, Oğuzlar Mahallesi, 1366.Sokak No:3 Balgat adresindeki T.B.B. SYDF Litai Hotel&SPA İktisadi İşletmesinin Bünyesinde Bulunan Havuz Mahalli ve D Blok Çevresi Ahşap Saksılar için Bitki Temini ve Dikiminin Yapılması İşi ihale edilecektir.

İlgilenenlerin 16 Mayıs 2011 Pazartesi günü saat 13.00’a kadar teklif vermeleri rica olunur.

ALANIN GENEL ÖZELLİKLERİ:

Yeni ihtiyaçları karşılamak üzere yukarıda sıralanan işlerin yapılması amacıyla söz konusu iş ile ilgili ihale düzenlenecektir.
İhaleye katılım için gereken koşullar aşağıdaki gibidir.

  • Söz konusu İş ile ilgili hazırlanan sözleşme ekte sunulmuştur.
  • Alanda 1 adet teknik eleman (Peyzaj Mimarı) bulunmak zorundadır.
  • Çalışma alanını görmek isteyen firmalar randevu alarak her gün 09.00-18.00 saatleri arasında Gülbin İLGÜN eşliğinde alanı görebileceklerdir.
  • Firmalar başvuru esnasında daha önce yaptıkları işleri gösteren referans dosyasında haiz tanıtım dosyasını idareye sunmalıdırlar.
  • Temin edilecek tüm malzemeler (Bitki ve toprak karışımı) kontrol onayı sonrasında uygulanacaktır. Kontrol tarafından kabl edilmeyen ürünler alandan uzaklaştırılarak yenisi ile bedelsiz olarak değiştirilecektir.

 

Bilgi İçin Başvurulacak Kişiler
Gülbin İLGÜN:     292 59 00 – 52 14

 

EKLER: