Duyuru 2018/20

1603
  Ankara 16.05.2018
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2018/20

TÜRKİYE Barolar Birliği tarafından her yıl 5 Haziran Dünya çevre Günü'nde "Avukat Noyan özkan çevre ve Ekoloji Onur ödülü" verilmektedir.

ödül Yönergesi gereğince ödül; "doğamızı ve hayatlarımızı tahakküm altına almaya çalışan çevre politikalarına karşı şiddet içermeyen ve her türlü ayrımcılıktan uzak mücadele yöntemleriyle mücadele eden, bu idealler uğruna risk alan, insanlara ilham ve umut veren kişilere, yurttaş gruplarına, tüzel kişiliği olsun ya da olmasın inisiyatif, platform, dernek ve benzeri adlar altında bir araya gelmiş oluşumlara" verilmektedir. 

Bu yıl 2 Haziran 2018 günü beşincisi verilecek olan Av. Noyan özkan çevre ve Ekoloji Mücadelesi Onur ödülü'ne çevre ve ekoloji alanında çalışma yapan herkes aday gösterilebilecektir.  

Gösterilecek aday adaylarının kısa bir tanıtımı ile iletişim bilgilerinin en geç 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 15.00'e kadar TBB çevre ve Kent Hukuku Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Berna Ulutaş Babaoğlu'na (bernababaoglu@gmail.com) eposta yoluyla iletilmesi gerekmektedir.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
TÜRKİYE Barolar Birliği
Başkanı