Duyuru 2018/36

1837
  Ankara 24.09.2018
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2018/36

Konu:

III.Uluslararası çocuk Koruma Kongresi Hakkında.

çocuk İstismarı ve İhmalini önleme Derneği, çocuk Koruma Merkezlerini Destekleme Derneği ve Ordu üniversitesi ortaklığında bu yıl 30 Eylül - 03 Ekim 2018 tarihleri arasında ünye'de III.Uluslararası çocuk Koruma Kongresi gerçekleştirilecektir. TBB; kongrenin ilkinde destek veren kuruluş olmuş ikincisinde ise ev sahibi ve düzenleyen kuruluş olmuştur.

Barolarımızın çocuk Hakları savunucularının yararlanabileceği üçüncüsü yapılan uluslararası kongrede; çocuk savunuluculuğu, çocuk hakları, çocuk suçluluğu, mültecilik, çocuğun korunması ve desteklenmesi konusunda çok sayıda panel, konferans ve bildiri oturumları yapılacaktır. Katılım için önceden kayıt olunması zorunlu olup III. Uluslararası çocuk Koruma Kongresi kapsamındaki tüm oturumlar ve diğer etkinlikler yalnızca kayıtlı katılımcılara açık olacaktır.

Kongreyle ilgili detaylı bilgi almak, katılım gerçekleştirip kayıt olmak için http://www.cocukkorumakongresi2018.org adresinde bulunan web sitesine başvurabileceğiniz hususunda bilginizi rica ederim.

Saygılarımla.

 

 

Avukat Metin FEYZİOĞLU
TÜRKİYE Barolar Birliği
Başkanı