Duyuru 2024/20

897

Ankara, 11.03.2024

BARO BAŞKANLIĞI

………………………

DUYURU NO:2024/20

Konu: 16-17 Mart 2024 Tarihlerinde Düzenlenecek “Toplumsal, Hukuki ve Etik Bağlamda Sokak Hayvanları Kurultayı” Hakkında.

Türkiye Barolar Birliği Hayvan Hakları Komisyonu ve Ankara Barosu Hayvan Hakları Merkezi iş birliğinde;  Barolarımızın Hayvan Hakları Merkez/ Kurul/Komisyon Üyelerinin katılımı ile 16-17 Mart 2024 tarihlerinde Toplumsal, Hukuki ve Etik Bağlamda Sokak Hayvanları Kurultayı” gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Söz konusu Kurultay;

16 Mart 2024 Cumartesi günü çeşitli kurum temsilcilerinin de katılımıyla panel şeklinde,

17 Mart 2024 Pazar günü ise Kurultay düzeninde Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde tüm Barolarımızın katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Barolarımızın tercihen, Hayvan Hakları Merkez/Kurul/Komisyon temsilcilerinin, bunun sağlanamaması halinde  konuyla ilgili Yönetim Kurulu Üyelerinizden katılımcı gönderilmesini ve katılım durumunun en geç 12 Mart 2024 günü mesai saati bitimine kadar gul.kavak@barobirlik.org.tr  / n.ozkanoglu@gmail.com  adreslerine  ya da faks yoluyla Birliğimize bildirilmesini, toplantıya  katılım sağlanması halinde katılımcıların yol ve konaklama masraflarının Baronuz tarafından karşılanacağı hususunu bilgi ve değerlendirmelerinize sunarım.

Saygılarımla.

Avukat R.Erinç SAĞKAN
Türkiye Barolar Birliği
Başkanı

 

Not                                                                                   :

Program içeriği daha sonra paylaşılacaktır.