Feyzioğlu, Iğdır Barosu’nu ziyaret ederek adli yıl açılışına katıldı

1325

Feyzioğlu, Iğdır Barosu’nu ziyaret ederek adli yıl açılışına katıldı

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Iğdır Barosu’nu ziyaret ederek Baro Başkanı Av. Serkan Alakan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette Iğdır Barosu’nun ihtiyaçları değerlendirilerek, eksiklerinin giderilmesi yönünde planlama yapıldı.

TÜRKİYE Barolar Birliği tarafından Iğdır Barosu’na tahsis edilen ve yıllar içinde yıpranan idari ve sosyal tesisin büyük bir tadilattan geçirildiğini kaydeden Feyzioğlu, bu ziyarette yenilenen binayı görme şansını da bulduklarını söyledi.

Ziyaretin ardından Iğdır Barosu’nun Adli Yıl dolayısıyla verdiği davete katılan Feyzioğlu, tören öncesinde Iğdır Barosu’na mensup avukatlarla sohbet etti. Feyzioğlu daha sonra yaptığı selamlama konuşmasında, darp edilen Av. Murat Sürmeli'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek yargının kurucu unsurları olan hakim, savcı ve avukat sac ayağının eşitliğine vurgu yaptı.

“Eşitlik lafla olmuyor. Bir hakimin makamında darp edilmesi ne ise, bir avukatın bürosunda darp edilmesi de odur. Yargının aynı muameleyi yapması gerekir. Adli süreci takip edeceğiz” diyen Feyzioğlu, davette başta Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim olmak üzere şehrin idari ve yargı temsilcileri ile bir araya geldi. 

Ziyarette Feyzioğlu’na TBB Yönetim Kurulu Sayman üyesi Av. Sabri Erdal Güngör ve TBB Disiplin Kurulu Başkanı Av. Uğur Uzer eşlik etti.

 

 


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle