FEYZİOĞLU KAHRAMANMARAŞ’IN KURTULUŞ TÖRENLERİNE KATILDI

1992

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen resmi törenlere katıldı.

Kahramanmaraş Trabzon Caddesi’nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Garnizon Komutanı Tank Albay Adnan Köşker, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir ünal, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal, Ahmet özdemir, İmran Kılıç, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali öztunç, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, İçişleri Bakanlığı Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin özkan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kahramanmaraş Barosu’nda kıdemli avukatlara madalya ve genç avukatların ruhsat ve yemin töreni için Kahramanmaraş’ta bulunan Feyzioğlu, Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, TBB Başkan Yardımcısı Av. ünsal Toker, TBB Yönetim Kurulu Sayman üyesi Av. Sabri Erdal Güngör, TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken ile birlikte törenlere iştirak etti. 


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle