Feyzioğlu, Karadeniz 18. Genişletilmiş Baro Başkanları toplantısına katıldı

1728

Karadeniz 18. Genişletilmiş Baro Başkanları toplantısı Giresun’da yapıldı.

Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir’in ev sahipliğinde TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya, TBB Yönetim Kurulu üyeleri Av. Gültekin Uzunalioğlu, Av. Ahmet Şakir Uzun ile aralarında Tokat, çorum, Samsun, Ordu, Rize, Kastamonu, Karabük, Sivas, Gümüşhane-Bayburt, Erzurum, Bartın ve Sinop’un da bulunduğu baroların başkanları ve yöneticileri katıldı.

Rize’de ruhsat törenine katıldı

Feyzioğlu, Giresun’daki baro başkanları toplantısından önce ise Rize’yi ziyaret etti. Feyzioğlu, Rize Barosu’nda stajlarını başarı ile tamamlayan 10 stajyer avukatın ruhsat törenine katıldı. Genç avukatlar yemin ederek, cübbelerini giydiler ve ruhsatlarını alarak, avukatlık mesleğine adım attılar. Törene Rize Barosu Başkanı Av. ümit Peçe ile çok sayıda baro başkanı, avukat ve stajyer avukatların aileleri de katıldı.

Erzurum, Gümüşhane-Bayburt ve Trabzon barolarını da ziyaret etti

Feyzioğlu ayrıca Trabzon, Erzurum ve Gümüşhane-Bayburt Baroları’nı da ziyaret etti. Feyzioğlu, Trabzon’da, Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez ve Yönetim Kurulu üyeleri ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Feyzioğlu, Gümüşhane Bayburt’ta ise meslekte kıdem alan meslektaşlarına madalyalarını takdim etti. Feyzioğlu, Erzurum Barosu'nda ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Feyzioğlu, Erzurum Barosu Başkanı Av. Talat Göğebakan ve Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci’nin eşliğinde her iki barodaki meslektaşlarıyla da bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Feyzioğlu, gittiği illerde valilikleri ve adliyeyi de ziyaret etti. 


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle