Feyzioğlu: Kendi evime gelmiş gibiyim

1873

TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Kocaeli Barosu’nu ziyaret etti.

Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, eski Baro Başkanları Mehmet Tamer Solakoğlu, Cumhur Arıkan, baro yönetimi ve avukatlarla birlikte baroda basın mensuplarına açıklama yapan Feyzioğlu, “Kendi evime gelmiş gibiyim. Kocaeli Barosu, mensuplarıyla, TBB’nin faaliyetlerine en büyük en aktif katkıda bulunan barolardan biridir” dedi.

Feyzioğlu, Candemir’e, Yaşar çallı’nın Atatürk’ün Ankara’ya gelişi tablosunu hediye etti.

Devlet Yeterlilik Sınavı’nın getirilmesinin zorunlu olduğunu söyleyen Feyzioğlu, “önümüzdeki günlerde daha somut adımları sizlerle paylaşma imkanı bulacağız” dedi.

TBB’nin 2019’u eğitim seferberliği yılı ilan ettiğini hatırlatan Feyzioğlu, “2 bin, 2 bin 500 meslektaşımız TBB’de özel eğitim adını verdiğimiz eğitimlere alınmaktadır. Hafta içi her gün atölye çalışmalarıyla 30’ar genç meslektaşımız meslek ustaları tarafından bir konuda tam anlamıyla yetiştirilmektedir. TBB’nin Ayaş’taki büyük tesislerinde de her hafta 100 civarında TÜRKİYE’nin her yerinden stajyer meslektaşımız gelip bir haftalık eğitim almakta, dört dörtlük hukukçular haline gelmek için gayret sarf etmektedir” diye konuştu.

Feyzioğlu, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Feyzioğlu, buradan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen silahlı saldırı nedeniyle Büyükşehir binasına gitti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a geçmiş olsun dileklerini ileten Feyzioğlu, daha sonra Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ne geçti. Burada da basın mensuplarıyla konuşan Feyzioğlu, daha sonra Candemir ve Kocaeli Barosu avukatlarıyla birlikte gazeteci yazar Uğur Mumcu anıtına kırmızı karanfil bıraktı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle