Feyzioğlu, Kütahya Barosu’nun hizmet binası ihtiyacını çözmek için Belediye Başkanı Prof. Dr. Işık’la görüştü

940

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Kütahya Barosu Başkanı Av. Ahmet Atam ve adli yargı temsilcilerini ziyaret etti, meslektaşlarıyla görüştü. Feyzioğlu, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından da kabul edildi. Feyzioğlu’nun, Işık ile baronun hizmet binası ihtiyacını çözmek için görüştüğü öğrenildi.

Feyzioğlu, beraberindeki TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin ile Kütahya’ya geldi. Kütahya girişinde Baro Başkanı Av. Ahmet Atam tarafından karşılanan Feyzioğlu, daha sonra adliyeye geçti.

Feyzioğlu, baro başkanı Atam ile birlikte Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun ile Adalet Komisyonu Başkanı Savaş Tek’i ziyaret etti.

Feyzioğlu, Uzun ve Tek’e, Yaşar çallı’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişini resmettiği plaket takdim etti.

Feyzioğlu, Kütahya Barosu’nu da ziyaret etti ve meslektaşlarıyla bir araya gelerek, mesleğin sorunları konusunda bilgi alışverişinde bulundu, avukatlık mesleğine kazandırılacak yeni gelişmeler hakkında bilgilendirme yaptı. Meslek içi eğitime ilişkin planlamalar yapıldı.

Baro hizmet binası için Belediye Başkanı’nı ziyaret etti

Feyzioğlu, Kütahya Belediyesi’ne de gitti. Feyzioğlu, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından kabul edildi. Feyzioğlu’nun, Işık ile baronun hizmet binası ihtiyacını çözmek için görüştüğü öğrenildi. Feyzioğlu daha sonra Kütahya’dan ayrıldı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle