FEYZİOĞLU, SİİRT BAROSU BİNASI'NIN AÇILIŞINI YAPTI

2360

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, beraberindeki TBB heyeti, çok sayıda baro başkanı ve meslektaşlarıyla birlikte Siirt Barosu’nun yeni binasını açtı.

Feyzioğlu beraberindeki TBB Yönetim Kurulu Sayman üyesi Av. Sabri Erdal Güngör, TBB Yönetim Kurulu üyesi Av. Eyyüp Sabri çepik, TBB Disiplin Kurulu Başkanı Av. Uğur Uzer ve TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken ile Batman’a gitti. 22 Eylül 2021 tarihinde Batman ve Bitlis, 23 Eylül 2021 tarihinde Siirt’te temaslarda bulundu.

Batman ve Bitlis’teki adli ve idari yargının temsilcilerini ziyaret eden heyet, Batman Baro Başkanı Av. Erkan Şenses, çorum Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar, Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek ve meslektaşlarıyla bir araya geldi.

SİİRT BAROSU BİNASININ AçILIŞI

Heyet Siirt’te ise 23 Eylül 2021 tarihinde Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nun eşliğinde ışık hadisesini izledi. Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Siirt Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Obut ve Siirt İdare Mahkemesi Hakimi Mehmet Altay’ı ziyaret eden heyet, Siirt Barosu Başkanı Nizam Dilek, Siirt Barosu delegeleri ve meslektaşlarıyla görüştü.

Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, öğle saatlerinde Siirt Barosu yeni binasının açılışına katılarak, kurdele kesti. Heyet, baro başkanları ve meslektaşları ile yeni baro binasını gezerek, yetkililerden bilgi de aldı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle