Feyzioğlu, TBB’nin de katkı verdiği Türk Hukuk Tarihi Sempozyumu’na katıldı

1006

TÜRKİYE Barolar Birliği’nin de katkılarıyla Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen Türk Hukuk Tarihi Sempozyumu başladı. 25-27 Ekim tarihleri arasında sürecek sempozyumun açılış programına TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu da katıldı.

Sempozyumun açılışına Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adalet Bakan Yardımcıları, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım, TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, TÜRKİYE Adalet Akademisi Başkanı Muhittin özdemir, Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Birol çetin, Iğdır Barosu Başkanı Av. Serkan Alakan, Malatya Barosu Başkanı Av. Onur Demez, Kastamonu Barosu Başkanı Av. özgür Demir, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay ile Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeleri ve akademisyenlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

TÜRKİYE Adalet Akademisi Başkanı Muhittin özdemir, Türk Tarih Kurumu Başkanı Birol çetin ile TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün konuşmalarının ardından sempozyumun açılış bildirisi "Türk Hukuk Tarihinin önemi, Dünü, Bugünü ve Yarını" başlığıyla Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın tarafından sunuldu.

Programı Görüntülemek için tıklayınız


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle