FEYZİOĞLU, UŞAK BAROSU BAŞKANI AV. KAZIM KARGI'NIN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

5420

FEYZİOĞLU, UŞAK BAROSU BAŞKANI AV. KAZIM KARGI'NIN CENAZE TöRENİNE KATILDI

Geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu dün hayata veda eden Uşak Barosu Başkanı Av. Kazım Kargı için Uşak Adalet Sarayı önünde tören düzenlendi.
Törene, Kargı'nın eşi İlter Kargı, kızı Avukat Meltem Kargı ve oğlu Mehmet Kargı, milletvekilleri, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Uşak İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, TÜRKİYE Barolar Birliği Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Uşak Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, TBB Yönetim Kurulu üyesi Av. Şakir Uzun, TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Antalya, Aydın, Balıkesir, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli ve Tokat Baro Başkanları ile çok sayıda avukat katıldı.

Feyzioğlu: Baba yürekli bir insandı

Törende bir konuşma yapan TBB Başkanı Feyzioğlu, şunları kaydetti:
"çok değerli Kargı ailesi ve sevenleri. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Koca yürekli, koskoca yürekli, baba yürekli, babacan, tertemiz bir insan bir anda gitti. Acımızı kelimelerle anlatmak gerçekten zor. çok güçlü bir ses, sağduyunun temsilcisi cesur, içten, candan, zor zamanda kriz çözücü, arabulucu, kucaklayan, herkesi seven, ara sıra kızan ama saman alevi gibi öfkelenip geçen böyle bir insandı. Sizlere sabırlar diliyorum. Sayın Kargı ailesi, hanımefendi, çok değerli kızı, oğlu, tüm meslektaşlarıma Cenabı Allah'tan sabırlar niyaz ediyorum. Yeri doldurulamaz bir başkanımızı, bir meslektaşımızı ve bir ağabeyimizi sonsuzluğa yolcu ediyoruz. Mekanı cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin."
Kargı'nın cenazesi daha sonra omuzlanarak cenaze arabasına konuldu. Kargı'nın cenazesi Yücetepe camisinde kılınan ikindi namazı ardından Yapağılar'daki yeni mezarlıkta toprağa verildi.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle