Feyzioğlu, Uşak Barosu ve adli yargı temsilcilerini ziyaret etti

1161

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Uşak Barosu Başkanı Av. Emin Coşkun ile adli yargı temsilcilerini ziyaret etti, meslektaşlarıyla görüştü.

Feyzioğlu, beraberindeki TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin ile Uşak’a geldi. Uşak Barosu Başkanı Av. Emin Coşkun tarafından karşılanan Feyzioğlu, daha sonra adliyeye geçti.

Feyzioğlu, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz ile Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz’i ziyaret etti.

Feyzioğlu, Korkmaz ve Deniz’e, Yaşar çallı’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişini resmettiği plaket takdim etti.

Feyzioğlu, Uşak Barosu’nu da ziyaret etti ve meslektaşlarıyla bir araya gelerek, mesleğin sorunları konusunda bilgi alışverişinde bulundu, avukatlık mesleğine kazandırılacak yeni gelişmeler hakkında bilgilendirme yaptı.

Davalık olan ve çözülen otoparkı gezdi

Evvelki yıl baro yönetiminin haksız şekilde yargılanmasına sebebiyet veren adliye avukat otoparkı, Feyzioğlu’nun da meslektaşlarının müdafiliğini üstlendiği yargılamada beraatla sonuçlanmıştı. Bundan sonra göreve yeni atanan başsavcının TÜRKİYE Barolar Birliği’nin ve baronun girişimiyle avukat otoparkı sorunu çözülmüş ve TBB tarafından avukatlara ihtiyaca yeter büyüklükte bir otopark alanı inşa edilmişti. Birlik Başkanı Feyzioğlu, Baro Başkanı Coşkun ve Yönetim Kurulu ile birlikte bu otopark alanında da incelemelerde bulundu.

Uşak Barosu için satın alınan arsayı da gezdi

Uşak Barosu için TBB tarafından satın alınan ve üzerine idari ve sosyal tesis yapılacak olan arsada da incelemelerde bulunduktan sonra Feyzioğlu ve beraberindeki heyet Uşak’tan ayrıldı.

Feyzioğlu, Uşak Barosu önceki Başkanı Baki Kantar'la da görüştü.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle