FEYZİOĞLU VE 7 BARO BAŞKANI MECLİS BAŞKANI VE KAMU BAŞDENETÇİSİ'Nİ ZİYARET ETTİ

5748

AçLIK GREVLERİNE çöZüM ARAYIŞI

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, beraberindeki 7 il baro başkanı ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'u ayrı ayrı ziyaret etti. Her iki ziyaretin ana gündemini de, bazı cezaevlerinde devam eden ve kritik eşiğe gelindiği belirtilen açlık grevleri ve ölüm oruçlarına karşı çözüm arayışları oluşturdu.

Feyzioğlu ve baro başkanları ilk olarak Meclis Başkanı Şentop'u ziyaret etti. Şentop, Feyzioğlu ve baro başkanlarıyla Divan Salonu'nda görüştü.

Heyet daha sonra KDK'ya (Kamu Denetçiliği Kurumu) geçti. Feyzioğlu ve baro başkanları burada da Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Şentop ve Malkoç'la görüşen avukatlar heyetinde Feyzioğlu, TBB Başkan Yardımcısı Av. ünsal Toker, TBB Genel Sekreteri Av. Sabiha Tekin, Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken ile Batman Barosu Başkanı Av. Abdulhamit çakan, Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Cihan Aydın, Şırnak Barosu Başkanı Av. Nuşirevan Elçi, Siirt Barosu Başkanı Av. Nizam Dilek, Tunceli Barosu Başkanı Av. Kenan çetin, Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi Budancamanak, Van Barosu Başkanı Av. Zülküf Uçar yer aldı.

öĞRENCİLERLE BULUŞTU

Feyzioğlu daha sonra Ankara Hacı Bayram Veli üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne gitti. Feyzioğlu burada da hukuk fakültesinde okuyan öğrencilerin mesleğe ve yargıya ilişkin sorularını yanıtladı. Feyzioğlu, Yargı Reformu Strateji Belgesi'nde yer verilmesi beklenen avukatlık sınavı hakkında da önemli bilgiler paylaştı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle