HUKUK UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK YENİLEME EĞİTİMİ

7339

Sayın Meslektaşımız

Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu Yönetmeliğinin, arabuluculuk eğitimini düzenleyen 26. maddesinin 5. fıkrası gereği 2013 yılında Arabuluculuk Siciline kayıt yaptıran arabulucuların 01.01.2015/31.12.2015 tarihleri arasında yenileme eğitimi almaları ve bu eğitimi aldıklarına dair belgenin bir örneğini mevcut sicil dosyalarına konulmak üzere TC Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’na göndermeleri gerekmektedir.

Yenileme eğitimi, Türkiye Barolar Birliği tarafından Ankara’da ve talep edilen il merkezlerinde verilecek olup, eğitim tarihleri daha sonra açıklanacaktır.

Her bir grup kontenjanı 40 kişi ile sınırlıdır. Ankaradaki eğitimler, Türkiye Barolar Birliği Birlik İşmerkezi Kızılay, Karanfil Sokak No:5/62" adresindeki "Prof.Dr.Faruk Erem Avukatevi”nde verilecektir. Ankara dışındaki illerde eğitim yeri ayrıca bildirilecektir.

Gruplara başvuru sırasına göre kayıt alınacak ve gelen talebe göre yeni gruplar açılacaktır. Eğitimin süresi 8 saattir. Eğitim ücreti KDV dahil 200.00 TL.dır.

Detaylı bilgi ; http://arabuluculuk.barobirlik.org.tr

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI