Kastamonu Barosu "Savunma Sarayı"

8364

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.V.Ahsen Coşar, Kastamonu Barosu ile Baroya kayıtlı bir kısım avukatların kurdukları “Hukukçular Kooperatifi” aracılığı ile yaptırdıkları “Savunma Sarayı” isimli iş hanının temelini attı.


Kastamonu Barosu tarafından düzenlenen temel atma törenine Birlik Başkanı Coşar’ın yanı sıra Kastamonu Barosu Başkanı Avukat Seyfettin Civelekoğlu ile Baro Yönetim Kurulu üyeleri, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Asude Şenol, Av.Ahmet Gürel, Kastamonu Barosu’nun önceki Başkanları Av.Mehdi Keskin, Av.H.Yılmaz Ekmekçi, Av.Sait Yılanoğlu, Av.Abdulhalik M.Oğuz, Av.M.İhsan Darende katıldılar.

Türkiye’de bir ilk olan “Savunma Saray” avukatlar için yaptırılan ofislerin/büroların yanı sıra Baro’ya ait sosyal tesisler ile idari birimleri kapsıyor.

Birlik Başkanı Coşar, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür ile Kastamonu Barosu Başkanı Av.Seyfettin Civelekoğu’nu da makamlarında ziyaret ederek kendilerine Türkiye Barolar Birliği’nin plaketini sundu.

Ziyaretler ve temel atma töreni sonrasında düzenlenen etkinlikte TBB Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Müdürü Dr.Cengiz Yavuz, TBB Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu’nun avukatlara verdiği hizmetler konusunda bilgi sundu.

Daha sonra TBB Başkan Danışmanı Av.Özgür Eralp ve TBB çalışanı Çiğdem Soner elektronik imza ile UYAP-UBAP konularında eğitim çalışması yaptılar.

Etkinlik plaket töreni ile sona erdi.