KASTAMONU BAROSU'NDA MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ VEREN TBB BAŞKANI FEYZİOĞLU, TÜRKİYE'NİN EN YAŞLI KIBRIS GAZİSİ'NE CÜBBE GİYDİRDİ

2580

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Kastamonu Barosu'nun ev sahipliğinde düzenlenen "Seri Muhakeme Usulü" konulu meslek içi eğitim seminerine eğitmen olarak katıldı.

TÜRKİYE Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından programlanan meslek içi eğitim çalışmaları kapsamında düzenlenen seminerde, 1 Ocak 2020'den itibaren uygulanmaya başlanan seri muhakeme usulüne ve Ceza Muhakemesinde Seri Muhakeme Yönetmeliği'ne ilişkin ayrıntılı bilgi veren Feyzioğlu, avukatların uygulamada dikkat etmeleri gereken konuların altını çizdi. Meslektaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen seminerde 102 kişiye eğitim hizmeti sunuldu.

97 YAŞINDA AVUKATLIK CüBBESİ GİYDİ

Kastamonu Barosu Başkanı Av. özgür Demir ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı, TBB delegeleri ve önceki dönem Baro başkanlarının da katıldığı eğitim öncesinde düzenlenen törende, TÜRKİYE'nin en yaşlı Kıbrıs Gazisi, 97 yaşındaki Emekli Hakim Ali Cesuroğlu cübbesini giyerek avukatlık mesleğine adım attı.

Avukatlık ruhsatnamesini TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile Kastamonu Barosu Başkanı Av. özgür Demir'in elinden alan Ali Cesuroğlu için düzenlenen ruhsat törenine Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun, Garnizon Komutanı Per. Alb. Gamze Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mücahit Avkıran ile 5'inci Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma da katıldı.

Feyzioğlu'na Kastamonu ziyaretinde TBB Başkan Yardımcı Av. Hüseyin özbek ve TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken eşlik etti.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle