KAYSERİ YENİ ADLİYE BİNASI VE BARO HİZMET ALANI TÖRENLE AÇILDI

8999

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Kayseri Adalet Sarayı ve Baro Hizmet Alanı açılış törenlerine katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılımıyla gerçekleştirilen Kayseri Adalet Sarayı’nın açılış töreninde, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl de bulundu.


TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyizoğlu daha sonra Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, Kayseri Barosu Başkanı Av. Fevzi Konaç, Adıyaman Barosu Başkanı Av. Abdullah Tel, HSYK Üyesi Bülent Çiçekli ve Kayseri Barosu’nun önceki başkanlarından HSYK Üyesi Ali Aydın ile birlikte yeni adliye binasında tadilatı tamamlanan Kayseri Barosu Hizmet Alanı’nın da açılışını gerçekleştirdi.

Kayseri Barosu Başkanı Av. Fevzi Konaç’ın ardından bir açış konuşması yapan Feyzioğlu geniş katılımlı töreninin ardından, Kayseri Barosu’na sosyal tesis olarak kullanım amacı ile tahsis edilen tesisleri gezdi ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.