Kıbrıs Türk Barolar Birliği, Birliğimizi Ziyaret Etti

2036
Kıbrıs Türk Barolar Birliği Başkanı Av. Hasan Esendağlı ve Baro Konseyi üyeleri Av. çağan özatay, Av. Erdaş Erbilen ve Av. Evrim Eminağa TÜRKİYE Barolar Birliği’ni ziyaret etti. Birliğimiz adına Başkan Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı Av. Sibel Suiçmez, Başkan Yardımcısı Av. Gürkan Altun, Genel Sekreter, Av. Veli Küçük, Sayman üye Av. Gökhan Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyesi Av. Hicran Kandemir’in bulunduğu toplantıda mevcut işbirliğinin ileriki dönemlerde daha da arttırılarak devam ettirilmesi için gerekli adımlar hususunda görüş alış verişinde bulunuldu.
 Ziyaret sırsında, Kıbrıs Türk Barolar Birliği adına Sayın Esendağlı, TÜRKİYE Barolar Birliği ile ilişkilerin kendileri için hayati öneme haiz olduğunu ve bu ilişkileri olabilecek en üst düzeyde tutmak istediklerini ifade etti.
Kurumsal ilişkilerimizin daha işlevsel kılınması için çalışma yapılması gerektiğini ifade eden Birlik Başkanı Sayın Sağkan, gelecek dönemde özellikle Kıbrıs Sorunu ile ilgili çalışmaların iki ülkenin çatı meslek örgütlerinin birlikte yürüteceği faaliyetler ile sürdürülmesi gerektiğini vurgulamışlardır.

Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle