KONYA BAROSU SOSYAL TESİSLERİ TÖRENLE AÇILDI

10341

Konya Barosu Sosyal Tesisleri, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve baro başkanlarının katıldığı törenle hizmete girdi.

Konya Barosu Başkanı Av. Fevzi Kayacan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen törene TBB Başkanı Feyzioğlu ile birlikte TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. E. Sabri Çepik ve Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken katıldı.Törene ayrıca Isparta Barosu Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu, Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent Bozkurt, Yozgat Barosu Başkanı Av. Mehmet Şimşek, Balıkesir Barosu Başkanı Av. Yaşar Meyvacı, Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Huriye Altay Erol, Kütahya Barosu Başkanı Av. Ahmet Atom, Sakarya Barosu Başkan Yardımcısı Av. Yeliz Aydın İpek de katılarak Konya Barosu'nu açılışta yalnız bırakmadı.

Toplam 2 bin 250 metrekare üzerine kurulu Konya Barosu Sosyal Tesislerinin açılışında konuşan Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği ve baroların kocaman bir aile olduğunu ve amaçlarının 78 milyon vatandaşı adalet paydasında kucaklaştırmak olduğunu söyledi.