Muş Barosu Avukat Evi

7313

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ YÖNETİMİ MUŞ BAROSU İÇİN YAPILACAK AVUKAT EVİNİN ARAZİSİNDE İNCELEME YAPTI

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Muş Barosu Avukat Evi arazisini incelemek üzere Muş’a gitti.

TBB Başkan Yardımcıları Av. Berra Besler ve Av. Başar Yaltı, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Kürşat Karacabey, Av. Sabri Erdal Güngör, Av. Eyyüp Sabri Çepik ile Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Muş Barosu Başkanı Av. Zahit Söylemez, Van Barosu Başkanı Av. Murat Timur ile Bitlis Barosu Başkanı Av. Enis Gül’ün eşlik ettiği Metin Feyzioğlu, ilk olarak mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan ve avukat evinin yapılması için Muş Barosu'na tahsis edilen arazide incelemelerde bulundu.

Burada Türkiye Barolar Birliği tarafından yapılacak olan avukat evine ilk kepçeyi vuran Metin Feyzioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada,Türkiye Barolar Birliği olarak Muş'a çok büyük bir yatırım yapacaklarını söyledi. Bu yatırımda Muş Barosu'nun büyük çaba sarf ettiğini belirten Feyzioğlu, "Böyle harika bir projeyi el birliğiyle Muş'a ve Türkiye'ye kazandırıyoruz" dedi.

Vatansever olabilmek için hizmet etmenin gerektiğini ifade eden Feyzioğlu şunları söyledi:

"Hangi dünya görüşünden olursanız olun, vatansever olabilmek, yurtsever olabilmek için hizmet etmek lazım. Bugün o hizmetlerden birini burada el birliğiyle gerçekleştiriyoruz. Tüm Muş Barosu avukatlarına ait bir tesistir.Türkiye'nin bütün avukatlarına ait bir tesistir. Bunun keyfini, mutluluğunu el birliğiyle yaşamayı bir kez daha hatırlatıyorum. En kısa zamanda binanın yükseleceğini hep birlikte göreceğiz. Çok kısa bir süre sonra buranın açılışı için toplanacağız."

Feyzioğlu ve beraberindekiler buradaki incelemenin ardından Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya'yı ziyaret etti. Binayla ilgili Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya'ya bilgi veren Metin Feyzioğlu, binadan hakim ve savcıların da istifade edebileceğini vurguladı.