PAI 2019 Çalıştayları

2787

Public Administration International (PAI) kuruluşu 1995 yılından beri uluslararası düzeyde yönetim danışmanlığı ve kalkınma hizmetleri alanında uzmanlaşmıştır ve siyasi, anayasal, ekonomik ve yapısal değişim sürecindeki hükümetlere uzman tavsiyesi sunmaktadır. Kuruluşun ana hedefi kamu hizmetlerinde iyi yönetişim ve iyi uygulamayı güçlendirmektir. PAI, bu amaçla dünya çapında 170 projede çalışmış, en az 160 ülkeden 3500 üst düzey yönetici ve politika yapıcıyı uluslararası mesleki gelişim çalıştayları ve eğitim kurslarında ağırlamıştır.

PAI, 2019 yılı içerisinde çeşitli başlıklar altında atölye çalışmaları düzenleyecektir. İlgili çalışmalarla ilgili 2019 programı: <PAI 2019 çalıştayları Programı>

Listelenen tüm atölye çalışmalarına ek olarak, Londra'daki çalıştaylara katılım öncesi veya sonrasında yüz yüze seanslarla veya TÜRKİYE'den Skype oturumları ile kişiselleştirilmiş koçluk seansları sunulabilmektedir.

Kayıtlı bir İngiliz Akreditasyon Konseyi eğitim sağlayıcısı olarak PAI, standart ziyaretçi vizesine başvuruda bulunmak için ihtiyaç duyulan bilgileri sağlayacaktır.

Detaylı bilgi için bkz.: www.public-admin.co.uk