PENCAP BARO KONSEYİ’NDEN TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI’NA ZİYARET

2983

Pakistan’ın Pencap Eyaleti Baro Konseyi Başkanı Bushra Qamar, TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nu ziyaret etti. İki ülke avukatları arasında yapılabilecek işbirliği ve çalışma ilişkilerinin görüşüldüğü ziyarette, TÜRKİYE Barolar Birliği ve Pencap Baro Konseyi arasında işbirliği anlaşması imzalanmasına karar verildi.

Pakistan’da yaklaşık 120 bin avukatı temsil eden Pencap Baro Konseyi heyetinde; Yönetim Kurulu Başkanı Av. Bushra Qamar, Başkan Yardımcısı Av. Muhammad Younis, Yönetim Kurulu Sekreteri Jabran Khalil, Diplomatik Koordinatör Wajhi-ud-din Khan ve Danışman Humad-ur-Rehman Waseem yer aldı.

Türk ve Pakistanlı avukatlar forumu, Pakistan’da kurulacak hukuki destek masası, Pakistanlı avukatların Türk üniversitelerinde eğitim ve öğretiminin desteklenmesi, iki ülke avukatlarının turizmi konularında işbirliği öneren Pencap Baro Konseyi Heyeti, TÜRKİYE Barolar Birliği’nin çalışmaları ve TÜRKİYE’deki avukatların durumu hakkında da bilgi aldı.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ VE PENCAP BARO KONSEYİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLü İMZALANDI

TÜRKİYE Barolar Birliği ve Pencap Baro Konseyi arasında hukuki işbirliği ve iletişimi artırmak amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

TÜRKİYE Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. ünsal Toker ile Pencap Baro Konseyi Başkan Yardımcısı Av. Muhammad Younis tarafından imzalanan protokolde, iki ülke avukatları arasındaki dostluğu pekiştirme, hukukun üstünlüğüne ve avukatlık mesleğinin geliştirilmesine yönelik işbirliği yapma konularında anlaşmaya varıldı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle