Public Administration International Kuruluşu Çalıştayı

2580

Public Administration International kuruluşu 1995 yılından beri uluslararası düzeyde yönetim danışmanlığı ve kalkınma hizmetleri alanında uzmanlaşmıştır ve siyasi, anayasal, ekonomik ve yapısal değişim sürecindeki hükümetlere uzman tavsiyesi sunmaktadır. Kuruluşun ana hedefi kamu hizmetlerinde iyi yönetişim ve iyi uygulamayı güçlendirmektir ve bu amaçla 63 ülkede 16 projede çalışmış, en az 157 ülkeden 3100 üst düzey yönetici ve politika yapıcıyı uluslararası mesleki gelişim çalıştayları ve eğitim kurslarında ağırlamıştır.

Public Administration International kuruluşu 23 Nisan-4 Mayıs 2018 tarihlerinde Yargı Yönetimi çalıştayı düzenleyecektir. çalıştay mahkeme sistemlerinin yönetim ve idaresini sunumlar, toplantılar, atölyeler ve mahkeme ziyaretleri ile derinlemesine inceleyerek yargı yönetiminde yeni stratejiler ve mevcut hizmet iyileştirmeleri konusunda bilgi vermeyi amaçlamaktadır.

Kuruluşun 2018 yılında gerçekleştirmeyi planladığı bazı çalıştaylar aşağıda sıralanmıştır:

· Toplumsal Cinsiyet önemlidir: Toplumsal cinsiyetin kalkınma politika ve programlarına dahil edilmesi; 23-27 Nisan 2018
· Yargı, Adalet ve Hukukun üstünlüğü: Daha iyi hukuk sistemleri, daha iyi yönetişim; 22-26 Ekim 2018
· Kanunu Değiştirmek: Başarılı reform 5-9 Kasım 2018



Detaylı bilgi için bknz: www.public-admin.co.uk