Sanal Ofis Müvekkil Portalı

19612
 
 
BaroKart özellikli Avukat Kimlik Kartınız ile BaroKart Girişi üzerinden kullanabildiğiniz, ofisinizdeki işlerinizi sanal ortama taşıyan “SANAL OFİS” altında çalışan “Müvekkil Portalı “ hizmete açılmıştır.

“Müvekkil Portalı” ile Müvekkillerinizi ve detaylarını kaydedebilirsiniz.Siz dava dosyalarınızı, icra takiplerinizi, kasa defterinizi kullanırken Sanal Ofisiniz bu kayıtları müvekkiliniz ile entegre eder.Sizin yerinize müvekkilinizin hesabını tutar, Müvekkilinize anlık bilgi verebilmenizi sağlar.

"Müvekkil Portalı" ile Sanal Ofis üzerinden kayıtlarını oluşturacağınız müvekkillerinizin dosyalarını takip edebilir, veya atayacağınız şifre ile müvekkillerinizin kendi dosyalarının son durumunu internet üzerinden görmelerini sağlayabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
Sanal Ofis Müvekkil Portalı kullanmaya başlamak için https://multilogin.barokart.com.tr adresinden BaroKart özelikli Avukat Kimlik Kartınız ile giriş yapıp, "Sanal Ofis" üzerinden "Müvekkillerim" bağlantısını tıklayarak müvekkil kayıtlarınızı oluşturabilirsiniz.